Til DM i Poetry Slam, er der plads til 12 deltagende efterskoler. For at få en af pladserne, er der flere måder at gøre det på.

1: I booker en workshop i Poetry Slam til jeres efterskole og siger I gerne vil med til DM. I får dermed en plads, og som oftest er det så dagens vindende elev, som bliver jeres deltager – men I bestemmer :-) Der er en oversigt over udbydere af Poetry Slam Workshops lige her.

…eller

2: En af jeres elever deltager i et offentligt, almindeligt slam og vinder. Eleven fortæller aftenens MC hvilken efterskole hun/han er fra – og så har I fået en plads. Der afholdes  jævnligt Poetry Slams i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Herning og Sønderborg.

OBS: Vi gør opmærksom på at efterskoleforeningen ikke betaler for workshops, så husk at spørge den / de poetry slammere I får besøg af.

Vi håber det giver mening, ellers kontakt projektleder Kim Linnet på 60 62 44 27 eller kl@ollemus.dk