skip to Main Content

...lidt om indhold og emner

I forhold til indhold og emne, så er det vigtigste, at du fortæller fra netop dit bjerg. Brug dine holdninger og dine følelser, fortæl om knallerten eller kærligheden, om pizzaer eller politikere - men gør det på din måde. Der er ingen grænser - og dermed heller ikke noget som er forkert; og dog. I Poetry Slam siger vi nej tak til Hate Speech - men derudover, så kan du bare give den los. Vi glæder os til at høre din historie.

Kærlighed

Åh, den kærlighed. Den strækker sig lige fra det lidt generte, men indbydende blik i en hverdags-flirt, over den voldsomme forelskelse til det livsomstyrtende brud. Kærligheden har så mange facetter. Den har bevægelser. Og dufte. Og handlinger (både platte, charmerende, sexede, overraskende, pinlige og mange flere). Og den har traditioner. Ritualer. Den har magt. Den er uskyldig. Den er gratis. Den koster penge. Kærligheden er alt. Og hvordan du vil skrive om den, er helt op til dig – men du kan være sikker på én ting: uanset hvordan du beskriver kærligheden, så er der med garanti en blandt publikum som kan genkende sig selv i dine ord.

Relationer

Vi mennesker orienterer os mod andre. Vi inspireres af venner. Vi ses med familie. Vi taler med chefen. Vi træner i centret. Vi stjæler dyrt og løber stærkt, hvis vi er til den slags. Og i og med, at alle mennesker netop befinder sig i et net af relationer, så vil et slam med udgangspunkt i forholdet til andre mennesker altid vække genklang hos andre.

Du kan fortælle om hvorfor en relation er god – eller hvorfor den bør stoppe. Du kan slamme om online relationer. Om dem du savner. Om dem der virkelig burde betyde noget mindre. Om dem der betyder alt.

Denne hjemmeside er støttet af efterskoleforeningen og skabt i et samarbejde mellem

Eleverne og lærerne udtaler:

Kontakt:

Du kan komme i kontakt med os via mail@efterskolernespoetryslam.dk hvis du har spørgsmål til projektet eller selve DM.

Styregruppe:

Formand:

Kim Linnet
Ollerup Efterskole
kl@ollemus.dk
Tlf: 60 62 44 27

Øvrige medlemmer:

Tobias Dalager, HAPS!
Jesper Kirkegaard, DOKK1
Emil Nygaard, PSFyn.dk

Vindere af DM i Poetry Slam for Efterskoler:

2022: Marie Welin Pilgaard fra Ollerup Efterskole
2021: Vigga Rohweder fra Langelands Efterskole
2020: David Philipson fra Ollerup Efterskole

Medvirkende Poetry Slammere på hjemmesiden:

David Rousing
Emil Nygaard
Emilia Haubro Hvam
Frank Langmack
Jacob Hallgren
Kim Linnet
Kristian Lange
Kristina Victoria Madsen
Kaare Olsen
Marie Lundberg
Mark Jensen-Skovgaard
Martin Anker Jensen
Mathilda Printzlau-Paulsen
Michael Dyst
Pippaluk Kevser
Rasmus Banke
Titken Toft
Tobias Dalager

Copyright / billeder:

Alle billeder på siden er copyright Kim Linnet og følgende fra Unsplash:

Eaters Collective, Pro Church Media, Mari Lezhava, Kazuky Akayashi, Creatv Eight, Amaury Gutierrez, GoodEats YQR, Fey Marin, Immo Wegmann, Giulia May, Elias Castillo, Noah Black, Aarón Blanco Tejedor, Ian Dooley, Priscilla Du Preez, Specna Arms, Kelly Sikkema, Vince Fleming, Bianca Berg, Yerling Villalobos, Niu Niu, Austin Pacheco,
Dainis Graveris, Jens Holm, Freestocks, Marina Shatskih, Monika Grabkowska, Сергей Орловский, Chuttersnap, Alex Hockett, Ehimetalor Unuabona, Brett Jordan, Septian Simon, Maksym Potapenko, Bruno Kelzer, Matt Botsford

Back To Top